TUIvillas.com
Aanbieding voor verhuurders

U heeft zelf een vakantieappartement of een vakantiehuis en u wilt uw bezettingsgraad verhogen en meer klanten bereiken? TUI Villas neemt de actieve bemiddeling en het promoten in heel Europa voor zijn rekening – zonder enig risico voor u als verhuurder.

Misschien is ook uw accommodatie een TUI villa. Ontdek het zelf en meld u aan als verhuurder

Service en contact

Als u vragen hebt over accommodaties, boekingen of reserveringen helpt onze klantenservice u graag verder:
 

E-mails en aanvragen die via het formulier verstuurd worden, worden 24 uur per dag verwerkt, ook in het weekend en op feestdagen.

Of u kunt ons bellen:
+49.(0)211.668878810
ma-vr 9.00-18.00 uur,
za 9.00-13.00 uur

Wij spreken Nederlands.

Voor verhuurders: uw vakantiehuis op TUIvillas.com

Uw voordeel: krachtige reclame en hoge reikwijdte

  • Presentatie van uw vakantieaccommodatie op TUIvillas.com en andere TUI-portalen, zoals TUI.com, TUI.at, TUI.nl, TUI.be en vele anderen.
  • Uw vakantieaccommodatie aangeboden via TUI Reisbureaus.
  • Massale reclame via zoekmachines – Google, Bing en anderen – bij alle belangrijke zoekbegrippen: in totaal meer dan 90.000 regio’s, plaatsen en andere geografische termen, evenals speciale landingpages bij relevante vakantiethema’s.
  • Reclamecampagnes met advertenties, gepersonaliseeerde mailingen naar de klanten in hoge oplages, nieuwsbrieven, prijsvragen en nog veel meer!
  • Internationale marketing: bereik klanten uit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Nederland, België, Frankrijk, Denemarken, Zweden, Groot-Brittannië en de rest van Europa.
  • Presentatie van uw vakantieaccommodatie op meer dan duizend andere reiswebsites, waar wij de exclusieve vakantiehuispartner van zijn.

 

En zo werkt het:

1. Vrijblijvende aanmelding
Maak gratis uw vakantieaccommodatie aan of registreer u gewoon direct.
2. Object omschrijven
In het online verhuurdersbereik omschrijft u uw vakantieaccommodatie: u markeert de locatie, formuleert een omschrijvingstekst, upload foto’s, legt prijzen vast en werkt de bezettingskalender bij. Als alles compleet is, wordt uw object na een korte controle door onze verhuurdersservice voor boekingen vrijgegeven.
3. Het promoten begint
Uw vakantieaccommodatie wordt nu op TUIvillas.com en alle aangesloten websites aangeboden. Vanaf nu ontvangt u definitieve boekingsaanvragen.

 

Klinkt eenvoudig? Dat is het ook.

  • Als online reisbureau regelen wij de complete afhandeling van de boekingen voor u: wij verzorgen de communicatie met de vakantiegasten en handelen veel formaliteiten af, ook de betalingsafwikkeling. Zo kan de klant kiezen uit creditcards en andere comfortabele betalingswijzen. U als verhuurder ontvangt de netto huursom punctueel op uw rekening en hoeft pas weer in actie te komen als u uw gast de sleutel gaat overhandigen 
  • Het aanmelden en adverteren is geheel gratis voor u. Alleen bij een geslaagde, door u bevestigde boeking berekenen wij een bemiddelingsprovisie over de huursom en de verplicht te betalen bijkomende kosten. Dus een prestatiegerelateerde vergoeding, geen advertentiekosten, geen verborgen kosten voor u. 
  • Het beste is: u behoudt de volledige controle over de bezetting. Alleen u bepaalt wanneer er verhuurd wordt en tegen welke prijs. Het staat u vrij uw vakantieaccommodatie ook via een andere weg te verhuren.

 

Dit zeggen verhuurders: