TUIvillas.com
Vakantiehuizen met de TUI smile

Bij TUI Villas vindt u een ruime keuze aan vakantiehuizen en vakantieappartementen in heel Europa en daarbuiten. Bij alle accommodaties met een TUI smile zijn wij de reisorganisatie en profiteert u van veel voordelen:

  • Direct boeken tot en met de bevestiging zonder te hoeven wachten
  • Regelmatige kwaliteitscontrole door productmanagers
  • Contactpersoon ter plaatse
Duizenden andere accommodaties

Naast onze eigen vakantiehuizen en vakantieappartementen bieden we ook accommodaties via bemiddeling voor derden aan. Daarbij gaat het om betrouwbare particuliere aanbieders, lokale agentschappen en specialisten en ook gerenommeerde reisorganisaties. Wie de aanbieder van een accommodaties is, kunt u in de objectomschrijving zien.

Aanbieding voor verhuurders

U heeft zelf een vakantieappartement of een vakantiehuis en u wilt uw bezettingsgraad verhogen en meer klanten bereiken? TUI Villas neemt de actieve bemiddeling en het promoten in heel Europa voor zijn rekening – zonder enig risico voor u als verhuurder.

Misschien is ook uw accommodatie een TUI villa. Ontdek het zelf en meld u aan als verhuurder

Service en contact

Als u vragen hebt over accommodaties, boekingen of reserveringen helpt onze klantenservice u graag verder:
 

E-mails en aanvragen die via het formulier verstuurd worden, worden 24 uur per dag verwerkt, ook in het weekend en op feestdagen.

Of u kunt ons bellen:
+49.(0)211.668878810
ma-vr 9.00-18.00 uur,
za 9.00-13.00 uur

Wij spreken Nederlands.

Job en carrière

Alle TUI medewerkers staan gezamenlijk voor één gemeenschappelijk doel: een lach tevoorschijn toveren. Verwezenlijk uw beroepsdoelen samen met ons en kom ons jonge en gemotiveerde team ondersteunen. 

TUIvillas.com wordt geëxploiteerd door Wolters Reisen GmbH. Op basis van innovatie, klantoriëntatie, netwerken en het internationale karakter leveren wij een geïntegreerde toeristische bemiddelingsservice. Het succes van onze jonge onderneming berust zich op een rijkdom aan ideeën, de bekwaamheid en de dagelijkste inzet van onze medewerkers op het gebied van toerisme en service, techniek en ontwikkeling alsook marketing en verkoop  Maak ook deel uit van dit succes en verwezenlijk uw professionele doelen bij atraveo, een onderneming van de TUI GROUP.