TUIvillas.com
Vakantiehuizen met de TUI smile

Bij TUI Villas vindt u een ruime keuze aan vakantiehuizen en vakantieappartementen in heel Europa en daarbuiten. Bij alle accommodaties met een TUI smile zijn wij de reisorganisatie en profiteert u van veel voordelen:

 • Direct boeken tot en met de bevestiging zonder te hoeven wachten
 • Regelmatige kwaliteitscontrole door productmanagers
 • Contactpersoon ter plaatse
Duizenden andere accommodaties

Naast onze eigen vakantiehuizen en vakantieappartementen bieden we ook accommodaties via bemiddeling voor derden aan. Daarbij gaat het om betrouwbare particuliere aanbieders, lokale agentschappen en specialisten en ook gerenommeerde reisorganisaties. Wie de aanbieder van een accommodaties is, kunt u in de objectomschrijving zien.

Aanbieding voor verhuurders

U heeft zelf een vakantieappartement of een vakantiehuis en u wilt uw bezettingsgraad verhogen en meer klanten bereiken? TUI Villas neemt de actieve bemiddeling en het promoten in heel Europa voor zijn rekening – zonder enig risico voor u als verhuurder.

Misschien is ook uw accommodatie een TUI villa. Ontdek het zelf en meld u aan als verhuurder

Service en contact

Als u vragen hebt over accommodaties, boekingen of reserveringen helpt onze klantenservice u graag verder:
 

E-mails en aanvragen die via het formulier verstuurd worden, worden 24 uur per dag verwerkt, ook in het weekend en op feestdagen.

Of u kunt ons bellen:
+49.(0)211.668878810
ma-vr 9.00-18.00 uur,
za 9.00-13.00 uur

Wij spreken Nederlands.

+++ COVID-19: Information on the current situation +++

Dear customers, we understand that you have a lot of questions right now and we will try to help you in the best possible way. In order to be able to process the changes of your already made bookings, we need all available colleagues and therefore we will stop our telephone availability until further notice. Please send an e-mail to customerservice@tuivillas.com. Our service team will prioritize the urgent cases and will contact you as soon as possible! Further information is continuously updated here.
Terug naar de zoekfunctie/resultatenlijst
Objectnr. 194193

Vakantiehuis voor max. 4 personen
Hemmet Strand, Ringkøbing Fjord, Denemarken

Dit vakantiehuis is momenteel niet beschikbaar om te boeken. Zoek in plaats daarvan naar alternatieven in Hemmet Strand, aan de Deense Noordzeekust of in Denemarken.
 • andere vakantiehuizen
 • uw plaats
 • andere plaatsen
Het vakantiehuis ligt in Hemmet Strand. De plaats wordt op de kaart weergegeven. De exacte locatie van het vakantiehuis zelf wordt om redenen van discretie niet weergegeven. U ontvangt het exacte adres echter met de aanreisinformatie.
Over dit object is een omschrijving alleen in de volgende talen beschikbaar:

Mit herrlichem Blick auf den Ringkøbing Fjord liegt dieses eher außergewöhnliche Ferienhaus. Es wurde u.a. mit einem "echten", holzbefeuerten, finnischen Saunaofen ausgestattet und es bietet einen Whirlpool, der müden Muskeln massiert. Die größte Attraktion des Hauses ist aber die absolut einzigartige Aussicht, nur 40 m vom Fjord und mit wunderbarem Panoramablick vom Wohnraum. Ideale Lage auch für Surfer und Angler. Von Hemmet Strand können Sie schöne Ausflüge machen, ob zum Legoland, an den Ringkøbing Fjord oder an die Nordsee mit den schönen Badestränden.

Keine Vermietung an Jugendgruppen.

meer weergeven
* Tenzij anders aangegeven, is dit object niet barrièrevrij.

Dat schreven klanten over het vakantiehuis 

 • 4,0 van 5
  Een gast schreef
  op 23-09-2017

  “De vooruitzichten.” De klantenbeoordeling is machinaal uit het Duits vertaald. Naar de oorspronkelijke taal

 • 5,0 van 5
  Een gast schreef
  op 15-07-2017

  “De rustige ligging.
  genieten van het uitzicht en de rust. de omgeving te verkennen.” De klantenbeoordeling is machinaal uit het Duits vertaald. Naar de oorspronkelijke taal

 • 5,0 van 5
  Een gast schreef
  op 06-05-2017

  “De ligging direct aan het water.
  Uitstapjes naar Tipperne (vogelreservaat), na Hvide Sande en na Skallingen Probeer te gaan voor.” De klantenbeoordeling is machinaal uit het Duits vertaald. Naar de oorspronkelijke taal

 • 4,0 van 5
  Een gast schreef
  op 15-04-2017

  “Zeer mooi uitzicht op rustige afgelegen ligging van het gezellige grootte.
  Goede aankoop planning, omdat de dichtstbijzijnde supermarkt ligt op ongeveer 10 kilometer afstand! / Zeer mooie wandeling van Bork Haven naar het huis in Hemmet strand.” De klantenbeoordeling is machinaal uit het Duits vertaald. Naar de oorspronkelijke taal

 • 4,0 van 5
  Een klant schreef
  op 15-10-2016, vakantieperiode: oktober 2016

  “Ideaal huisje voor twee personen als u op zoek bent naar iets met charme zonder perfectionisme en een geweldig uitzicht en eenvoudig, zelfs willen rondavels! Te voet is het op een mooie Fjordweg (loopt in de voorkant van het huis) in een goed 1 uur in de volgende stad met een kleine supermarkt, etc. Diverse mooie natuurgebieden met interessante vogels te spotten zijn in de buurt. Verwarming is door hout en rond het huis, het heeft vegetatie, zodat je niet het volgende huis te zien. Aftrek voor mij is er als gevolg van de armatuur, die niet volledig ideaal kan worden opgelost door een gebrek aan ruimte, waarover men maar gezien de hele huis met zijn ligging en uitstraling als kijkt weg. Er is zeker een volgende keer!” De klantenbeoordeling is machinaal uit het Duits vertaald. Naar de oorspronkelijke taal